Om oss


Butik Harmoni har växt fram under slutet av 2020. Butiken låg tidigare i en  lokal där Coaching&Friskvård håller till. Där det startade som en  behandlingslokal med massage, kbt-coaching och mycket mer. Så kom det förfrågningar på oljor, dofter och presenter, att köpa med sig efter behandling. Varför inte, tänkte jag. Det är ju bara att köra. Så mitt under pandemin med relativt nystartat friskvårdsföretag utvecklar jag nu Butik Harmoni till en webshop.     Saker som jag och min familj använder och själva älskar är det som vi nu  erbjuder er.  Fokus är att  kunna skapa harmoni var du än befinner dig, på picknick eller hemma.

 Sortimentet av de  hemmagjorda salvorna är med hänvisning av kosmetikalagen främst riktad  till djur. Dock använder vi dem dagligen själva. Det är från recept som  är över 1000år gamla. Naturens apotek helt enkelt. Självklart ekologiska råvaror från närliggande producenter.

Butik Harmoni är en kärleksfull presentbutik. För vem har sagt att presenter är något man ger bort till andra, det kan ju vara till dig själv... 

 Varmt välkomna till Butik Harmoni       Gårdsbutik och webshop