Våra leverantörer

Butik Harmoni är stolt återförsäljare åt noga utvalda leverantörer.

Edmans bönhus har sitt egna lilla rosteri i Laholm. Benjamin Edman är pastorn som på sina resor i arbetet träffat människor som driver sina kaffeplantager för att överleva. Han har träffat alla personligen och vet hur noga de sköter sina bönor. De är så små företagare att de inte har ekonomi för att få sina produketer fairtrademärkta. Men det kan inte bli bättre än så här. Benjamin förädlar deras bönor i sitt rosteri och nu är vi stolta över att sälja hans kaffe. Nu kan jag dricka kaffe med gott samvete och dessutom ett kaffe som smakar äkta kaffe.

Klintefjordens skafferi är en ekologisk biodling som finns i Halmstad. Från dem köper vi jungfrubivax som vi tillverkar salvor och bodybutter av och bivaxkartor till ljusen. Väldigt hög kvalitet och deras kärlek till naturen och att göra minsta möjliga påverkan delar vi på Butik Harmoni.

Goloka är vår största leverantör av eteriska oljor och rökelser. De delar vår åsikt med att hålla hög kvalitet på sina produkter. De eteriska oljorna är 100% från växtriket även rökelserna. Bra kvalitet utan att det behöver kosta skjortan.

Rapsodines naturliga och veganska produkter baseras på svensk ekologisk kallpressad rapsolja. Det är ett småskaligt familjeföretag som sedan starten 1990 tillverkar alla produkter i fabriken i Mariestad. Deras och min vision är att bidra till ett mer hållbart samhälle genom svensk ekologisk hudvård som tar ansvar för både människa och miljö.

Affari of sweden startade 1998 med visionen att erbjuda inredning i spännande material. De varor vi valt att ta in till Butik Harmoni är gjorda av återvunnet material.  

Sagablue design levererar våra kläder och väskor. Där materialet till stor del kommer från återvunnet tyg och från kontrollerade fabriker där inget barnarbete förekommer. Plaggen är unika och färgade för hand.

Coaching&Friskvård är modern till Butik Harmoni. Där ekologiska salvor och hemma spa produkter görs med stor omsorg och noggrannhet. Produkterna är främst riktade till djur med hänvisning till kosmetikalagen. Råvarorna är ekologiska och närodlade för en hållbar människa och natur.

Nu har vi även vårt egna märke av ljus. Butik Harmoni är stolta över att erbjuda bivaxljus, sojavaxljus och Rapsvaxljus. De tillerkas med stor omsorg och kärlek. För att du som kund ska få en härlig miljö inne. Hantverk med kärlek